2 Δεκ 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ


(Στην από 29.11.2011 επερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα, Μιχάλη Κριτσωτάκη, Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Τάσου Κουράκη στους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

Εμείς οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, μπορεί να μην είμαστε τόσο γραμματιζούμενοι, όσο οι κύριοι βουλευτές μας. Και δεν εξαιρούμε τους βουλευτές κανενός κόμματος. Σίγουρα όμως δεν είμαστε αφελείς και αγανακτούμε όταν κάποιοι

Είναι ο Ομπάμα, είναι ο Μεντβέντεφ… Όχι, είναι… ο Σπηλιόπουλος!«Θα ήρθε ο Μπάιντεν στην Ελλάδα και είπε να
 δει την Αχαΐα», «ο Πούτιν θα είναι, επισκέφθηκε
 την Πάτρα»…
Μη γελάτε, γιατί δεν είναι καθόλου παράλογες οι υποθέσεις βλέποντας κανείς τις εικόνες των φωτογραφιών που

ΦΟΥΣΚΑ οι διαβεβαιώσεις του Γ. Δριβελέγκα όσο αφορά την Δ.Ο.Υ. Κασσάνδρας (βίντεο)

ΦΟΥΣΚΑ οι διαβεβαιώσεις του  Γ. Δριβελέγκα όσο αφορά την Δ.Ο.Υ. Κασσάνδρας

                                            
                      Αυτό το βίντεο είναι σχετικά με το τι είχε πεί λίγο πιο παλιά ο Γ. Δριβελέγκας                                      
                      όσο αφορά την Δ.Ο.Υ Κασσάνδρας

Ενώ αυτό το βίντεο είναι σχετικά με το τι είπε τώρα

1η Μέρα τον εκλογών στο επιμελητήριο. Απαράδεκτη η στάση της Δικαστικούπρώτη ημέρα εκλογών με μικρο ενστάσεις που υπήρξαν μεταξύ των συνδυασμών όσων αφορά τα ψηφοδέλτια για την επάρκειά τους για της επόμενες ημέρες
Μικρή η συμμετοχή  των επαγγελματιών στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερισσό σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι τρεις υποψήφιοι για την Προεδρία του επιμελητηρίου ενώ ευχαριστημένοι φαίνονται ο καθένας από την πλευρά του όσο αφορά τα αποτελέσματα.
Αύριο συνεχίζονται η εκλογές στην πόλη των Νέων Μουδανιών και την Κυριακή στον Πολύγυρο όπου και ολοκληρώνονται
Απαράδεκτη βέβαια η στάση της Δικαστικού κατά το ρεπορτάζ και της φωτογραφίες ενημερώνουμε ότι δεν απαγορεύεται η φωτογράφηση κατά την διεξαγωγή των εκλογών και δεν μπορεί να το απαγορεύσει.

Εμείς θα είμαστε παρόντες όλες της ημέρες που θα διεξάγονται οι εκλογές. 

Να ευχηθούμε καλή Επιτυχία και στους τρεις συνδυασμούς.
Κόντρα Καρατζαφέρη με τη Ντόρα


Αντιπαράθεση με τη Δημοκρατική Συμμαχία πυροδότησαν δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Πολλές φορές συμβαίνει οι παραγιοί ν΄ αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά, ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της

Ασυνήθιστα ρομπότ παρουσίασαν στη Μόσχα οι Ρώσοι

Στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μόσχας με την επωνυμία του Μπάουμαν πραγματοποιήθηκε φόρουμ, αφιερωμένο στις καινοτομίες στον τομέα των ρομπότ και την τεχνολογική επιχειρηματικότητα της νεολαίας.Ασυνήθιστα ρομπότ παρουσίασαν στη Μόσχα οι Ρώσοι φοιτητές και μαθητές του δημοτικού. Πρόκειται για οχήματα, ηλεκτρονικά κιβώτια με βραχίονες και άλλα όργανα και μηχανισμούς, τα οποία διευκολύνουν τη ζωή του ανθρώπου. Ο κύριος προορισμός τους είναι να εκτελούν μόνα τους κάποιες

Όπου υπάρχει Έλληνας, υπάρχει και χρέος!!!

Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως ακόμα και ένα μικρό ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι… υπερχρεωμένο!

Το χωριό, που ονομάζεται «Μπελογιάννης» και κατοικήθηκε από Έλληνες μετανάστες του 1950,όπως ήταν φυσικό έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο της χώρας, αφού συγκρίνουν την

Κίνητρα για ηλεκτροκίνητα ι.χ στο κέντρο της πόλης


Την προώθηση κινήτρων για τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης προωθεί σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Δήμος Αθηναίων. Εξετάζεται η θέσπιση κινήτρων, όπως φορολογικές απαλλαγές, εκπτώς3εις στους σταθμούς διοδίων και στα πάρκινγκ και άρση των περιορισμών κυκλοφορίας εντός του κέντρου, με κυκλοφορία και στις λεωφορειολωρίδες. Όλα αυτά θα εξεταστούν σε συνεργασία με αυτοκινητοβιομηχανία ενώ ο Δήμος προτίθεται παράλληλα να αναπτύξει οικονομικά και μη κίνητρα για την εγκατάσταση και  λειτουργία  δικτύων φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η εταιρία θα αναλάβει την παροχή

Στο ΣτΕ την Παρασκευή το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), θα συζητηθεί την  το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ. Ειδικότερα, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου θα συζητηθούν, μεταξύ των άλλων, οι προσφυγές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του Σωματείου «Έλληνες Φορολογούμενοι», ιδιοκτητών ακινήτων και άλλων, με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί η από 10.10.2011 απόφαση του υπουργού Οικονομικών η οποία επιβάλει το «χαράτσι».

Κεντρικός άξονας των επιχειρημάτων όσων έχουν προσφύγει είναι ότι το «χαράτσι» δεν είναι

Ξέρεις αγγλικά;

Ο Πόντιος πάει σε ένα περίπτερο. Ρωτάει τον περιπτερά: 
- "Αγγλικά ξέρεις;" 
- "Όχι," απαντάει ο περιπτεράς. Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει. Πάει σε ένα άλλο και ξαναρωτάει: 
- "Αγγλικά ξέρεις;" 
- "Όχι," λέει και αυτός ο περιπτεράς. Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει. Τελοσπάντων, αφού είχε γυρίσει πολλά περιπτερά, πάει και σε ένα τελευταίο περίπτερο. Το ίδιο πάλι. 
- "Αγγλικά ξέρεις;" ρωτάει ο Πόντιος τον περιπτερά. 
- "Ναι λέει ο περιπτεράς!" Και λέει ο Πόντιος. 
- "Ε φέρε μου τότε ένα Marlboro! "

Μας δουλεύουν όλοι τους ψιλό γαζί (Εγκύκλιος εξαιρέσεων)


Πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, άτομα με αναπηρία, προστάτες ατόμων με βαριά αναπηρία και μακροχρόνια άνεργοι θα πληρώσουν μειωμένο τέλος σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.
Στην ίδια εγκύκλιο περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις για αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης όταν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ασθενών και σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν. Ο Λουκάς Παπαδήμος, απαντώντας το πρωί σε ερώτηση της Αλ. Παπαρήγα στη Βουλή, τόνισε ότι το μέτρο είναι απαραίτητο για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας, επισημαίνοντας ότι δεν είνα

παράνομα διπλώματα οδήγησης στη Θεσσαλονίκη

 Στο φως ήρθε υπόθεση παράνομης έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης σε 86 τουλάχιστον υποψηφίους στη Θεσσαλονίκη, που είτε δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις είτε συμμετείχαν και απορρίφθηκαν.

Ειδικότερα, η υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος προχώρησε σε αιφνίδιο έλεγχο φακέλου υποψηφίου στη

Φως στο αλαλούμ με το χαράτσι - Στη δημοσιότητα η εγκύκλιος


Στη δημοσιότητα θα δοθεί από ώρα σε ώρα η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που θα δίνει διευκρινήσεις σχετικά με το  έκτακτο φόρο ακινήτων.

Με την ταλαιπωρία και το αλαλούμ να συνεχίζεται, χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν βρεθεί ενώπιον λογαριασμών που εμπεριέχουν κραυγαλέα λάθη.

Σύμφωνα με τον γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Καπελέρη, που μίλησε στο «πρωινό ΑΝΤ1» και προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση της εγκυκλίου σε λίγη ώρα, θα προβλέπεται σε αυτήν η διόρθωση των λαθών που είχαν

Ακόμα και μετά την επανάσταση ο ρόλος των μπλογκ είναι σημαντικός

Στην Τύνιδα συναντώνται από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου νεαροί Γερμανοί και Άραβες νέοι για να συζητήσουν για το ρόλο των κοινωνικών μέσωνO Ράμσι Μπεταϊντ στέκεται ανάμεσα στο πλήθος μπροστά από κοινοβούλιο στην Τύνιδα. Είναι μέλος της οργάνωσης Ναβάτ, η οποία συνδιοργάνωσε μαζί με την Ακαδημία της Deutsche Welle τη συνάντηση για να νέα κοινωνικά δίκτυα. Το συλλογικό μπλογκ στο οποίο είναι και αυτός μέλος ασχολείται από το 2004 με κοινωνικά και πολιτικά θέματα στην Τυνησία. Ακόμα και μετά την επανάσταση ο ρόλος των μπλογκ είναι σημαντικός, λέει ο Ράμσι Μπαταϊντ: 

«Δεν μπορούμε μόνο να μεταδίδουμε πληροφορίες για γεγονότα. Μπορούμε να

Ξεκινά νέο πρόγραμμα «Erasmus», ύψους 19 δισ. ευρώ

Χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο αλλάζουν τη ζωή τους και φεύγουν για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος «Εράσμους». 

Λόγω κρίσης, εκατοντάδες φοιτητές ψάχνουν τρόπο για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα , μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών, προκειμένου να έχουν  την ευκαιρία για να δουν από «πρώτο χέρι», αν μπορούν ενδεχομένως να

Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις και στην περαίωση


Παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων παρελθόντων ετών έως τις 30 Δεκεμβρίου καθώς και στην προθεσμία υπαγωγής στην περαίωση ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έκανε γνωστό πως από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9.

Πολυόμματα χερουβείμ και εξαπτέρυγα σεραφείμ.

Οι θρησκείες παράγουν τρεις κατηγορίες οπαδών. Τους πιστούς, τους αδύναμους και τους απατεώνες. Δεν σχετίζεται με τη θρησκεία, ούτε με το ποιος την εκπροσωπεί. Οι πιστοί έλκονται στα θρησκευτικά δόγματα από τη δύναμη που ασκεί η μεταφυσική τους αγωνία. Από πού προέρχονται, πού πάνε και ποιον θεωρούν πιο αξιόπιστο διαμεσολαβητή στο υπαρξιακό δίλημμα. Οι αδύναμοι θρησκεύονται με την προσμονή της βοήθειας, με την ελπίδα της ισχυρής παρέμβασης που θ’ αναπληρώσει την αδύναμη φύση τους και ίσως τον εγωισμό που τους αυτοχαρακτηρίζει ως σημαντικά

Καθηγητής γυμνασίου ασελγούσε σε ανήλικο μαθητή έναντι αμοιβής!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που αποκαλύφτηκε το βράδυ της Τρίτης στο Χαλάνδρι όταν καθηγητής συνελήφθη μαζί με τον 17χρονο μαθητή, επειδή σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ανήλικου  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Εν τω μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκαν, ο 17χρονος κατέθεσε ότι λίγο πριν είχαν μεταβεί στην οικία του 52χρονου ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο σπίτι του καθηγητή βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ένα... ποιοτικό γυμνόΤι κι αν σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ποιοτική και κατέκρινε τα ιδιωτικά κανάλια, λέγοντας πως μόνο η κρατική έχει αξιόλογες παραγωγές; Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ένα... ποιοτικό γυμνό και

η αρμονία των τατουάζ στο γυμνό κορμί (ΦΩΤΟ)


Image«Αγαπώ αυτή την πόλη γιατί έχω κάνει όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα εδώ. Αγαπώ τα χρώματά της και την ελευθερία που νιώθω, οδηγώντας τα βράδια στους δρόμους της. Αυτή η πόλη δεν μ’ έχει απογοητεύσει ποτέ».
 δειτε φωτο:

Γυμναστείτε αρκετά, κοιμηθείτε καλά

Οι άνθρωποι κοιμούνται πολύ καλύτερα τη νύχτα και νιώθουν πιο ξεκούραστοι και «φρέσκοι» το πρωί, όταν μέσα στην εβδομάδα γυμνάζονται τουλάχιστον επί δυόμιση ώρες συνολικά, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Μπελαρμίν, με

1 Δεκ 2011

Άρση ασυλίας σε ευρωβουλευτή του ΚΚΕ


Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γιώργου Τούσσα ενέκρινε την Πέμπτη τοΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από αίτημα του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «ο δικαστής του 7ου τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά ζήτησε την άρση της ασυλίας του Γεωργίου Τούσσα, βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να μπορέσει να

Γυμνά είδωλα (βίντεο)


Ημερίδα με θέμα Επιχειρώ πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο (βίντεο)


προσπαθεί να τα μαζέψει ο πάγκαλος (κομουνιστές – φασίστες- ηλίθιους) βίντεο


Πρωτότυπη διαμαρτυρία για το χαράτσι


Κρέμασαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο έλατο

Στο κλίμα των ημερών προσάρμοσαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Νέας Πεντέλης τη διαμαρτυρία τους ενάντια στο κυβερνητικό χαράτσι της ΔΕΗ.Με μία «εικαστική» παρέμβαση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου τους, είπαν το δικό τους «Δεν Πληρώνω». Αντί να πάνε να διαμαρτυρηθούν σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ, προτίμησαν να στολίσουν με τους λογαριασμούς τους το γιορτινό έλατο που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Πεντέλης. 

Μία ομάδα κατοίκων κρέμασε τους «τσουχτερούς» λογαριασμούς της ΔΕΗ από τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σαν μια πρωτότυπη μορφή άρνησης να πληρώσει το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας. 

Νότα Χριστουγεννιάτικη στον δήμο Αριστοτέλη (βίντεο)


Εκτός από την παραμυθοχώρα στο Στρατώνι  και το καρουσέλ με το παγοδρόμιο της Αρναίας

Και τα 16 χωριά του Δήμου Αριστοτέλη θα στολιστούν δηλώνει ο Δήμαρχος κ. Πάχτας  


Με ποιους τρόπους μεταδίδεται η HIV λοίμωξη και πώς μεταδίδεται κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις;


Πως μεταδίδεται η HIV λοίμωξη;
Ο HIV είναι ένας ιός. 
Μερικοί ιοί, όπως αυτοί που προκαλούν το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη, παραμένουν στο σώμα μόνο για μερικές μέρες. Μερικοί ιοί, όπως ο HIV, δεν φεύγουν ποτέ. Ο ιός του AIDS είναι ένας ρετροϊός· έχει δηλαδή γενετικό υλικό το RNA, το οποίο με τη δράση ενός ενζύμου που λέγεται αντίστροφη μεταγραφάση μετατρέπεται σε DNA για να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα του ανθρώπου. Ενα χαρακτηριστικό του ιού HIV, είναι η πολύ μεγάλη μεταλλακτικότητά του· κάπου δύο εκατομμύρια υψηλότερη από εκείνη που παρατηρείται στα γονίδια του πυρήνα. Και αυτό οφείλεται στο ότι η αντίστροφη μεταγραφάση που μετατρέπει το RNA σε DNA είναι πολύ επιρρεπής στα λάθη κατά την αντιγραφή· της ξεφεύγουν δηλαδή αντιγραφικά λάθη όταν προστίθενται τα νουκλεοτίδια στη σειρά για να γίνει το DNA και προκύπτουν μεταλλάξεις. Όταν κάποιος μολύνεται με τον HIV, γίνεται "HIV οροθετικός" και θα είναι για πάντα HIV οροθετικός. Με την πάροδο του χρόνου, η HIV νόσος μολύνει και εξοντώνει τα λευκά αιμοσφαίρια που λέγονται CD4 λεμφοκύτταρα (ή "Τ κύτταρα") και μπορεί να αφήσουν το σώμα ανίκανο να

Ετικέτα πιστοποίησης ρύπων στα αυτοκίνητα

Από την 1η Δεκεμβρίου τα καινούργια αυτοκίνητα θα διαθέτουν στη Γερμανία ετικέτες πιστοποίησης εκπομπής ρύπων. Η ετικέτα πληροφορεί τον αγοραστή πόσο ζημιογόνοι είναι οι ρύποι του αυτοκινήτου του για το περιβάλλον. 

Σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ τα καινούργια αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με ετικέτα πιστοποίησης εκπομπής ρύπων. Η ετικέτα χωρίζεται σε δύο τμήματα: στο πρώτο καταγράφονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. 

Στο δεύτερο υπάρχει χρωματιστή κλίμακα ταξινόμησης από το Α μέχρι το G για βλαπτικότητα του

«Φρένο» στο χαράτσι της ΔΕΗ και στην Αθήνα


Την απόφαση να μην κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα σε πολίτη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, καθώς δεν δύναται να πληρώσει το «χαράτσι», πήρε σήμερα με προσωρινή διαταγή του το ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, η πρώτη τέτοια απόφαση στην Αθήνα.
Στην προσφυγή του, ο πολίτης, δημόσιος υπάλληλος στο επάγγελμα, υποστήριξε ότι λόγω των αλλεπάλληλων και συνεχόμενων φόρων έχει ήδη εξαντληθεί η φοροδοτική του ικανότητα καθώς έχει υποστεί μεγάλες περικοπές στον μισθό του το τελευταίο έτος.
"Αδυνατώ -αναφέρει- λόγω

Ο εφιάλτης πασίγνωστου μοντέλου με μανιακό θαυμαστή

Το μπελά του βρήκε πασίγνωστο μοντέλο της ελληνικής πασαρέλας! Η 26χρονη κοπέλα απέκτησε ένα φανατικό θαυμαστή ο οποίος άρχισε να την πολιορκεί τόσο στενά, με αποτέλεσμα να φοβάται και για την ίδια της τη ζωή!


Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, υπάλληλο σε τράπεζα, ο οποίος την ερωτεύτηκε παράφορα και άρχισε να την

Απόλυτο χάος με την εφεδρεία

Αλαλούμ στην εφαρμογή της εφεδρείας με ενστάσεις και αιτήσεις εξαίρεσης που θα εξεταστούν τον... Ιούνιο, «εφέδρους» που καλούνται να παραδώσουν τις κάρτες και τις σφραγίδες τους χωρίς ακόμα να τους έχουν επιδοθεί οι διαπιστωτικές πράξεις, άλλους που δεν τους αφήνουν να εργαστούν κι ετοιμάζονται να στείλουν εξώδικα στη διοίκηση, ενώ νευραλγικές υπηρεσίες του Δημοσίου, σε

«έχω πραγματοποιήσει ανήθικες προτάσεις»


Το ότι δεν ταίριαξε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος, που μίλησε επίσης για την Άννα Βίσση, την Υβόννη Μπόσνιακ και τον γάμο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο μουσικό κανάλι MAD, ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι όποια ανήθικη πρόταση του έγινε στο παρελθόν την έχει πραγματοποιήσει και έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε

Αλόγιστη είναι η χρήση των φαρμάκων στην Ελλάδα

Αλόγιστη είναι η χρήση των φαρμάκων στην Ελλάδα όπως δείχνουν τα συμπεράσματα πανελλαδικής έρευνας της Metron Analysis που πραγματοποιήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.008 ατόμων ηλικίας άνω των 18 ετών.

Συγκεκριμένα, ένας στους τέσσερις λαμβάνει συνταγογραφούμενα φάρμακα από το φαρμακοποιό του χωρίς συνταγή γιατρού.

Μάλιστα στις μισές περιπτώσεις απ'

Μαθητής Γυμνασίου λιποθύμησε στην τάξη λόγω πείνας


- Ο εξαντλημένος μαθητής έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια του μαθήματος - Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου, από το οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε - ''Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό'' λένε καθηγητές του σχολείου του - Το πιο τραγικό είναι ότι πριν από λίγες μέρες, είχαμε ανάλογα περιστατικά και σε άλλα σχολεία της χώρας
Όπως γράφει το flashnews.gr, που επικαλείται δημοσίευμα, της εφημερίδας "Νέα Κρήτη", η λιποθυμία του παιδιού έφερε στην επιφάνεια την εξαθλίωση που βίωνε ολόκληρη η

Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης


Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης είναι μία απλή και ανώδυνη εξέταση που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση της καρδιάς και των αγγείων. Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης γίνεται είτε με το κλασσικό είτε με το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο. Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης μπορεί να γίνει είτε απ' το γιατρό είτε ακόμα και απ' ίδιο τον ασθενή.

Κατά τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης ο ασθενής θα πρέπει να είναι

φάτσα - φόρα το μαύρο της βρακάκι!

Ακόμα ένα επώνυμο upskirt μας χάρισε γνωστή ηθοποιός, που πήγε να μπει στο αμάξι και έβγαλε φάτσα - φόρα το μαύρο της βρακάκι!

Το εσώρουχο που κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου είναι της Courtney Cox, που όλοι αγαπήσαμε στον ρόλο της Μόνικα στα «Φιλαράκια»!

Η Courtney πήγε για ένα φαγάκι στο εστιατόριο «Spago» του Beverly Hills, μόνο που φεύγοντας στάθηκε άτυχη...
Όπως έμπαινε στο αυτοκίνητό της, δεν πρόσεξε όσο έπρεπε και χάρισε στους παπαράτσι ένα «ζουμερό» 
πλάνο με το

Είπε να διαφημίσει τα κάλλη της


Η Tamara Ecclestone εκτός από τα λεφτά της είναι γνωστή και για τις…καμπύλες της! Και τι καμπύλες… η κόρη του αφεντικού της Formula 1, διαθέτει πλούσια τα ελέη και τα δείχνει.

Δεν έγινε τυχαία άλλωστε το πρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων «Ultimo».Tι να κάνει και το κορίτσι. Είπε να διαφημίσει τα κάλλη της και ν΄αποδείξει πως διαθέτει επάξια τον τίτλο!

Έδωσε το παρόν λοιπόν στα

ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ << Tottenham - ΠΑΟΚ 1-2>> (BINTEO)


30 Νοε 2011

Μανιφέστο Αρναία Χαλκιδικήςαπο της 2-12-11 κοντα σας το καφε μπαρ Μανιφεστο κ καθε παρασκευη,σαββατο,κυριακη, με διαφορετικες μουσικες αποχρωσεις. 10-12-11 ζωντανη μουσικη με τους Panditos

θάβει το ΣΚΑΙ τον υφυπουργό .κ.Δριβελέγκα με την υπόθεση του Βατοπεδίου (βίντεο)

θάβει  το ΣΚΑΙ  τον υφυπουργό .κ.Δριβελέγκα  με την υπόθεση για το ''σκανδαλο'' του Βατοπεδίου. 
την Κυριακή η συνέχεια στο ΣΚΑΙ

Δια της ατόπου απαγωγής...

 Ήταν μία μέρα ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα τους βάζει τεστ στα μαθηματικά.
Βλέπει ο Τοτός το τέστ και ήταν multiple choise. Οι πιθανές απαντήσεις ήταν α) -οο β) +οο γ) 5,131.
Την επόμενη μέρη μοιράζει η δασκάλα τα γραπτά.
- Παιδιά, σε αυτό το διαγώνισμα μόνο ο Τοτός πήγε καλά. Όλοι οι άλλοι δώσατε λάθος απάντηση. Ήταν τόσο δύσκολο το πρόβλημα; Πές μας Τοτό, πώς κατάλαβες την σωστή απάντηση.
- Εύκολο, καλέ κυρία. Κατ' αρχήν απέκλεισα την περίπτωση η απάντηση να ήταν αρχίδια, οπότε είναι ότι άλλο έμεινε


 ότι έμεινε...

16χρονος πούλαγε χασίς μαζί με... τη μάνα του

Τους έπιασαν αστυνομικοί του τμήματος Πολυγύρου, στην περιοχή της Μενεμένης...
την ώρα που ο 16χρονος, μαζί με την 31χρονη μητέρα του, προσπαθούσαν να πουλήσουν πάνω από τρία κιλά χασίς για 10.000 ευρώ!
Τα ναρκωτικά ήταν σε 5 δέματα ενώ πάνω του, ο 16χρονος είχε και τρεις μικρές συσκευασίες με χασίς.
Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πώς να σπάσετε μία οθόνη....(Video)Το σημαντικότερο βραβείο γεύσης στον κόσμο, το SUPERIOR TASTE AWARD 2011, κατέκτησε ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νικήτης Χαλκιδικής με το «Ανθόμελο ΣΙΘΩΝ».
Το σημαντικότερο βραβείο γεύσης στον κόσμο, το SUPERIOR TASTE AWARD 2011, κατέκτησε ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νικήτης Χαλκιδικής με το «Ανθόμελο ΣΙΘΩΝ».

Η βράβευση από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), θεωρείται ιδιαιτέρως τιμητική και είναι ευρέως αναγνωρισμένη διεθνώς σε τέτοιο βαθμό, ώστε το βραβείο να αποτελεί διαβατήριο για τη διεθνή καταξίωση των βραβευθέντων προϊόντων

Σημειώνεται ότι ο οργανισμός “International Taste and Quality Institute” έχει έδρα τις Βρυξέλες, είναι ο κορυφαίος σύνδεσμος Σεφ και γευσιγνωστών στον κόσμο, μέλη του είναι

Απόρρητη έκθεση «πάγωσε» το Eurogroup (χρεοκοπία της ιταλικής οικονομίας)


Υπό το μηδέν «χτύπησε» η 
θερμοκρασία 
στο Eurogroupκαι η αμηχανία 
μεταξύ
 των υπουργών Οικονομικών 
πήγε σύννεφο, καθώς πήραν
 στα χέρια
 τους απόρρητη έκθεση που 
προειδοποιεί για τον κίνδυνο 
χρεοκοπίας της ιταλικής οικονομίας 
και φέρει τις υπογραφές της 
Κομισιόν
 και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!

Την έκθεση που «πάγωσε» την συνεδρίαση φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα «Guardian»: σύμφωνα με αυτή, 
εάν η ιταλική κυβέρνηση δεν πάρει

ΕΡΓΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Αποπεράτωση Πολιτιστικού Κέντρου Στρατωνίου

Με το ποσό των 242.374,64 € θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 - 2013, το έργο "Αποπεράτωση Πολιτιστικού Κέντρου Στρατωνίου", που αφορά την αποπεράτωση ενός ήδη υφιστάμενου κτιρίου, ιδιοκτησίας του Δήμου Αριστοτέλη, με σκοπό τη λειτουργία του ως σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου. 

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη, «με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις: 

οι Αγανακτισμένοι ως «μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μ*λ*κες».

Την δηλωμένη ουκ ολίγες φορές αντιπάθεια του στους «Αγανακτισμένους», εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για ακόμα μια φορά.

 τους τα έψαλλε διεθνώς, διασύροντας τους μέσω του γαλλικού καναλιού France 5, όπου και έδωσε συνέντευξη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Le Monde en Marche», ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης προέβη σε μερικές πολύ προκλητικές δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τους

Στο οδοντιατρείο

Πάει κάποιος στον οδοντίατρο, κάθεται στην καρέκλα και ανοίγει το στόμα του. 
Κοιτάει ο οδοντίατρος και αντικρίζει μία οδοντοστοιχία από καθαρό χρυσό. Απορημένος λέει: "Δεν βλέπω να χρειάζεστε κανένα σφράγισμα...". 
"Τι σφράγισμα ρε γιατρέ, για συναγερμό ήρθα...".

ShareThis