.

31 Ιαν 2013

Βασεις 2013 αυξηση φερνει το σχεδιο Αθηνα αλλαγες στο μηχανογραφικο

ΒΑΣΕΙΣ 2013υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος θα δώσει στη δημοσιότητα το σχεδιο Αθηνα, το οποίο στη συνέχεια θα αποσταλεί στην Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ) και σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας προκειμένου να τεθεί σε διαβούλευση, για 45 ημέρες.

Το σχέδιο Αθηνά που αφορά τις
συγχωνευσεις Πανεπιστημιων και ΤΕΙ σε ολη την χωρα θα εχει επιδραση στο μηχανογραφικο του 2013 αλλα και στις βασεις για το 2013 αφου οι εισακτεοι θα ειναι λιγοτεροι κατα 6000 λογω των καταργησεων τμηματων και των συγχωνευσεων των σχολων.
Ετσι αναμενεται μεγαλη αυξηση στις βασεις το 2013 αφου οι λιγοτερες θεσεις με συνδιασμο το παγωμα εισαγωγης στις σχολες της Αστυνομιας και της Πυροσβεστικης θα περιορισουν τους υποψηφιους.
Το σχεδιο Αθηνα με τις καταργησεις και τις συγχωνευσεις τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ εκτος απο τις βασεις το 2013 θα φέρει αλλαγές και στο μηχανογραφικό. Οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικο του 2013, όταν οριστικοποιηθούν οι αλλαγές. Η μετάθεση της προθεσμίας υποβολής του τον Απρίλιο ειναι σχεδον βεβαιη.
Οταν ανακοινωθει το σχεδιο Αθηνα θα σας ενημερωσουμε αμεσως οταν ανακοινωθει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis